En tallrik med schnitzel och pommes

Elektriskt tippbart stekbord med stekyta i gjutjärn

Nya stekbordet SET G80 är skapat för att optimera matlagningen i stora och krävande kök.
Med både ergonomi och ekonomi i fokus möter SET G80 de krav på effektivitet och funktionalitet som köken ställer. Stekbordet är mycket stabilt, effektivt och lätt att använda. Dessutom är rengöringen enkel och gjutjärnsytan väldigt tålig.

SET G80 har två oberoende och steglöst inställbara stekzoner med en total stekyta om 40 dm2.

Stekbord SET G80 från Elektrotermo. Stekbordet är tippbart och har en med stekyta i gjutjärn

Gjutjärn för hållbara prestationer

Stekytan av gjutjärn är mycket lätt att rengöra, har utmärkta stekegenskaper och en hållbarhet som varar i många år. Den jämnt fördelade värmen i stekbordet garanterar att maten tillagas i rätt temperatur och får ett perfekt resultat varje gång.

Effektiv uppvärmning och enkel service

De separat inställbara värmezonerna värms upp av rörelement som har direkt kontakt med stekhällen, vilket ger en extra snabb uppvärmning. Stekbordet har också en väl genomtänkt lösning för service då all service sker via fronten.

Anpassningsbar och säker användning

Kabinett och stomme av rostfritt stål och stekhäll med ett djup av 90 mm av gjutjärn. Arbetshöjd kan varieras mellan 800- till 1000 mm. Höjdinställning och tippfunktion regleras via ett löstagbart handreglage.

Kontakt

KONTAKT
Bäckgatan 9
597 53 Åtvidaberg

info@elektrotermo.se
0120-81380

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Copyright © 2024 Elektrotermo AB | Utvecklad av: Webbson AB
Cookieinställningar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram