Sortiment Tillbehör ÅF Konsulter Lego Service Kontakt Om oss Bibliotek Prislista
 
ElektroTermo AB

Verksamhet
ElektroTermo´s verksamhet har två affärsområden, dels storköksutrustning samt kontraktstillverkning av tunnplåtsprodukter.

Historik
ElektroTermo startade sin verksamhet i Trångsund 1957 men flyttade verksamheten till Åtvidaberg 1976. Bolagets inriktning var från början produkter för varmhållning av mat, den inriktning finns kvar men har kompletterats med ett mer omfattande sortiment samt som underleverantör av avancerad produktion i rostfritt och el-montage. Nuvarande ägare övertog verksamheten 1989.

Affärsidé
ElektroTermo AB skall utveckla, tillverka och sälja egenutvecklade produkter inom storkök som kännetecknas av god funktionalitet och design, samt vara en kompetent partner inom tunnplåtsbearbetning, med hög servicegrad.

Övrigt
Marknadsområde är huvudsakligen Skandinavien.

Företaget är medlem i Branschföreningen för Storköksleverantörer, BSF, www.bsf.se samt associerad medlem i Storkökskonsulternas Branschförening, FCSI Nordic, www.fcsi.org

Vår övertygelse är att funktionella produkter med god kvalité och leveranssäkerhet ger bra företagsutveckling med en utmärkt ekonomi. Företaget har kreditvärdering AAA, vilket är det högsta betyg som går att få av UC/Bankernas upplysningscentral.